De uitdaging

De originele website was geruime tijd geleden ontwikkeld in het Drupal 6 CMS en was aan nodige vervanging toe. De klant stond voor de keuze om op het Drupal platform te blijven werken en de templates opnieuw te bouwen in een nieuwe versie, Drupal 7, of afscheid te nemen van Drupal en de site opnieuw te laten bouwen in een ander CMS.

Makkelijker content beheren

Als wens voor de nieuwe versie van de website had de klant het makkelijker kunnen beheren van pagina’s. Daarnaast moet het ook mogelijk zijn om eenvoudig nieuwsberichten en downloads te plaatsen, zonder technische kennis.

Onze oplossing

Wij hebben als oplossing een maatwerk thema ontwikkeld in het WordPress CMS, op basis van een door ons gemaakt design. Hierbij hebben wij in een migratietraject, geautomatiseerd de bestaande nieuwsberichten en content pagina’s van Drupal naar WordPress over gezet, zodat dit niet handmatig gedaan hoefde te worden.

  • Drupal naar WordPress CMS migratie, zonder downtime

  • Maatwerk design en thema

  • Eenvoudig te beheren pagina’s

  • Mogelijkheid tot koppelen van downloads aan pagina’s

Familie

Bij de ontwikkeling van het thema hebben wij rekening gehouden met aan AviNed gelieerde bedrijven, die ook gebruik kunnen maken van het thema, met behoud van hun eigen identiteit.

Carlos Hiralal

Online Development Specialist

Maak een afspraak met ons

Afspreken voor een kop koffie?

Wij komen graag naar u toe om samen van gedachten te wisselen.

Carlos Hiralal

Online Development Specialist