De uitdaging

Dagelijks werken duizenden zorgverleners in ziekenhuizen en andere instellingen, om patienten die besmet zijn geraakt met COVID-19, te helpen.
Soms worden patienten beter, soms helaas niet meer. Deze groep mensen hebben een onbeschrijfelijk zware taak en juist daarom geven we hen graag af en toe een glimlach.
Zorg voor onze Zorg is een initiatief wat ontstaan is om onze zorgverleners een verwenmomentje of gewoon iets lekkers te geven. Op momenten dat ze het even nodig hebben.

Andere initiatieven

Gelukkig zijn er veel iniatieven ontstaan om producten, diensten etc ter beschikking te stellen aan de ziekenhuizen.
Zorg voor onze Zorg probeert een centrale rol te vervullen in het bij elkaar brengen van producten (van A-merkfabrikanten/ FMCG) en de vraag vanuit de zorginstellingen.
Alles wat Zorg voor onze Zorg organiseert gebeurt met een gesloten beurs en is volledig belangeloos. Ons netwerk helpt ons daar enorm bij!

Onze oplossing

Door gebruik te maken van WordPress, konden we snel een complete website opzetten die geheel zelf te beheren is. Wij hebben gekozen om hier een One-pager van te maken om zo kort en bondig de mogelijkheden te communiceren.

  • Design van een One-pager

  • Logo ontwerp

  • WordPress thema

  • Voor het goede doel

20+ Ziekenhuizen en zorginstellingen

Met behulp van Zorg voor onze zorg zijn er meer dan 20 ziekenhuizen en zorginstellingen voorzien van duizenden kilo’s aan verkoelende drankjes, slushpuppy-machines, energierepen, paaseitjes, stroopwafels en nog veel meer.

Carlos Hiralal

Online Development Specialist

Maak een afspraak met ons

Afspreken voor een kop koffie?

Wij komen graag naar u toe om samen van gedachten te wisselen.

Carlos Hiralal

Online Development Specialist