Smart Solutions

Software die voor u werkt

Maak een afspraak

Een aantal van onze klanten

Maatwerk software om uw processen te verbeteren en te versnellen

Heeft u veelvuldig klantcontact of wilt u juist uw klanten van extra service voorzien? Wij ontwikkelen klantportalen waar eenvoudig met klanten gecommuniceerd kan worden, bestanden uitgewisseld en taken uitgevoerd kunnen worden.

Handmatige processen kosten veel tijd en brengen een hoge foutmarge met zich mee. Wij helpen u om deze te automatiseren door middel van geautomatiseerde berekeningen, genereren van vooringevulde PDF’s, of wat u maar nodig heeft.

Wilt u uw huidige systemen beschikbaar stellen aan andere partijen of juist omgekeerd? Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van koppelingen, dus van SOAP, JSON REST tot Logic App, wij zorgen voor een vlekkeloze verbinding.

Carlos Hiralal

Online Development Specialist

Maak een afspraak met ons

070 – 568 0907

Maatwerk werkt beter

Kunt u niet uit de voeten met standaard software? Wij zorgen voor een maatwerk applicatie die compleet aan sluit bij uw specifieke bedrijfsprocessen.

Modulair

Door onze modulaire ontwikkelstrategie is het mogelijk om functionaliteit gefaseerd uit te rollen. Van POC naar compleet product.

User-experience

Onze applicaties zijn gericht op het eenvoudig bereiken van doelen, zonder dat de gebruiker last heeft van de complexe onderliggende processen.

Performance

Wij ontwikkelen onze applicaties voor de best mogelijke performance, ook na oplevering. Of het nu gaat om 10 of 10 miljoen records in de database.

Solide basis

Door gebruik te maken van de laatste industrie standaarden en coding-practices zorgen wij voor een solide en vooral veilige basis voor onze applicaties.

Service en support

Wij stoppen niet bij ontwikkeling, maar leveren ook hosting en support voor onze applicaties. Onze support afdeling staat voor u klaar.

support@badbit.nl

Bekijk de successen die wij met onze klanten hebben behaald

Naar Cases

Afspreken voor een kop koffie?

Wij komen graag naar u toe om samen van gedachten te wisselen.

Carlos Hiralal

Online Development Specialist
070 – 568 0907