De uitdaging

Hoe bedank je ruim 5000 werknemers, van vier verschillende bedrijven voor de inzet van het afgelopen jaar? Voor ieder bedrijf moest er een aparte boodschap komen, verteld door de directie, maar toch met een universele gedachte en vorm.

Onze oplossing

Voor onze klant ontwikkelden wij een interactieve Augmented Reality (AR) Winterbox, waarbij na het scannen met een mobiel apparaat een persoonlijke boodschap werd afgespeeld.

Door gebruik te maken van dezelfde verpakking, maar onderscheid te maken in de logo’s en elementen op de doos zelf, kunnen verschillende herkenningspunten gemaakt worden. Op basis van deze herkenningspunten werden vervolgens digitale elementen getoond, zoals tekst, 3D animaties en video.

De video’s werden op greenscreen geschoten en de 3D modellen werden door BadBit ontwikkeld, zodat ze in de omgeving op de doos geïntegreerd konden worden.

  • Combinatie van offline en online

  • Persoonlijke videoboodschappen

  • Werkt op iOS en Andriod

  • Verschillende varianten binnen zelfde concept

Cross platform zonder hoge kosten

Met behulp van de techniek achter games zoals Pokemon Go, konden wij een cross platform oplossing ontwikkelen zonder de noodzaak voor dedicated apps.

Carlos Hiralal

Online Development Specialist

Maak een afspraak met ons

070 – 568 0907

Andere projecten

Afspreken voor een kop koffie?

Wij komen graag naar u toe om samen van gedachten te wisselen.

Carlos Hiralal

Online Development Specialist
070 – 568 0907